RAVINTOLAPALVELUT

Koko festivaalialue on ravintola- ja anniskelualuetta, voit siis liikkua juomien kanssa vapaasti alueella. Omien juomien ja eväiden tuominen ei ole sallittua. Alueelle voi kuitenkin tuoda oman vesipullon. Kysymyksiä ravintolapalveluista? Vastaamme miellämme, tapahtumat(at)krapi.fi

Ravintolapalveluista vastaa Krapihovi Oy.

KRAPIHOVI

Ravintola Krapihovissa on tarjolla kesän pitopöytä. Ravintola palvelee illallislippupaketti-vieraita.

KESÄRAVINTOLA MANKELI

Kesäravintola Mankeli on avoinna koko festivaalien ajan palvellen vieraita klo 15-24.00.Mankelissa on tarjolla festivaalien oma menu illallislippupakettien ostajille. Mankelin terassilla voi herkutella ilman varausta klo 19-24.00.

Puutarhajuhla-menu:

Alkuruokia

Toast Skagen 

tai

Mankelin kesäsalaatti
Vihreän salaatin kanssa kesän kasviksia,
Salmen kurkkuja, mansikkaa ja yrttikastiketta
Paistettua vuohenjuustoa

tai

Lämmintä maalaisbroileria

.

Pääruokia

Paistettua punajuurta, vadelmaa ja yrttimarinoitua tofua

tai

Päivän kalasaalis, kauden kasviksia, kesäperunoita
ja valkoviini-voikastiketta

tai

Mankelin burgeri & maalaisranskalaisia

Jälkiruokia

Krapin perinteistä suklaakakkua ja vaniljajäätelöä

tai

Suomen jäätelön sorbetti tai jäätelö kauden makuja (1pallo), valitse mieleinen kastike: suklaa/ lakritsa/ mansikka/ kinuski

KRAPIN PAJA

Krapin Pajassa on herkkutori. Torilta voi ostaa erilaisia piknik-eväitä ja nauttia ne Pajassa sisällä tai viedä ne festivaalialueelle ja pitää oman piknikin. Myynnissä on mm. tapaksia, salaatteja, marjoja ja leipiä. Tori on avoinna klo 22.00 saakka Krapin Pajassa palvelee myös alakerran viini- ja olutbaari sekä porstuan kukkabaari.

LIEKKILEIPÄVAUNU

Liekkileipävaunu palvelee vieraita Pajan edustalla.  Liekkileipä (Flammkuchen) tehdään hiivattomasta vehnätaikinasta. Kaikkiin leipiin tulee maustettu ranskankermakastike pohjalle. Leivät valmistetaan omassa kiviarinauunissa paikan päällä. Leipiä on tarjolla kasvis- ja lihavaihtoehtoina. Leivät ovat laktoosittomia ja tarjolla on myös gluteeniton vaihtoehto. Vaunusta myydään myös salaatteja. Liekkileipävaunu on avoinna klo 24.00 saakka.

LEIPOVAT LEIDIT POP-UP KAHVILA

Alueelta löydät myös sympaattisen kahvilan, jota pitää kaksi paikallista leipovaa leidiä. Tarjolla on suolaisia ja makeita herkkuja, kuten lihapiirakoita, kakkuja ja pullaa.

SIBELIUS-SAMPPANJA BAARI

Samppanjan ohessa voit nauttia Krapin keittiömestarin Larsin suunnittelemia pikku herkkuja. Ja tietysti maistella sekä Sibelius- samppanjaa että viinejä.

OLUT-KISKA

Kiskalla voit maistella erikoisoluita ja ottaa palan painikkeeksi pientä suolaista. Kiska on avoinna klo 24 saakka.

HOTELLIN AULABAARI

Hotelli Krapin aulabaarissa voit käydä välillä jäähdyttelemässä. Baarissa on myynnissä olutta, viiniä ja muita virvokkeita sekä kahvia ja pullaa. Hotellin aulabaari palvelee klo 23 saakka.

JÄÄTELÖBAARI

Nauti väli-jätski! Kolmen kaverin herkkujäätelöt ovat myynnissä omenapuutarhan edustalla.

VESIPISTEET

Alueella on useita vesipisteitä mm. Kaikkien myyntipisteiden yhteydessä sekä mm. Krapin Pajan edessä.