LIPUT

Peruslippu pe 18.8.

59,00 € pääsylippu alueelle perjantaina 18.8. 

Peruslippu la 19.8.

59,00 € pääsylippu alueelle lauantaina 19.8.

Peruslippu 2 päivää

110,00 € pääsylippu alueelle molempina päivinä 

Mankeli-illallispaketti pe 18.8.

114,00 € sisältää illallisen ravintola Mankelissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilauksiin valmiiksi paikalle

Mankeli-illallispaketti la 19.8.

114,00 € sisältää illallisen ravintola Mankelissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilauksiin valmiiksi paikalle

Krapihovi-illallispaketti pe 18.8.

114,00 € sisältää illallisen Krapihovissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle

Krapihovi-illallispaketti la 19.8.

114,00 € sisältää illallisen Krapihovissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle

Illallispaketti 2 päivälle

220,00 € ensimmäinen juhlapäivä sisältää illallisen Mankelissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle.
Toinen juhlapäivä sisältää illallisen Krapihovissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan ja mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle.

LIPPU & MAJOITUS

28.10. klo 14.00 tulevat myyntiin 2 vrk:n majoitus + lippu -paketit ja 2vrk:n majoitus + illallinen + lippu -paketit. Varaa omasi yllä olevasta linkistä!

 

Hotelli Krapin huoneet sijaitsevat Krapin ja Onnelan alueilla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Majoitushuoneita on yhteensä 61 kpl sekä kaksi hirsimökkiä Onnelassa.

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen.

Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä viimeistään klo 15.00 ja huoneiden luovutus on viikonloppuisin klo 12.00 mennessä.

Kaikissa  tiloissa on vieraiden käytössä maksuton nopea WiFi-yhteys. Huolehdimme tehostetusti hygieniasta ja vieraidemme turvallisesta viihtyvyydestä.

Huomioithan, että ennakkoon maksetulla puutarhajuhlien huonevarauksella ei ole peruutusoikeutta, varausta ei voi siirtää eikä maksua varauksen peruuntuessa palauteta.

KRAPIN ALUE

Krapilla huoneet on rakennettu 110 vuotta vanhaan tiilinavettaan. Navetta sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisään rakennetun hotellin tunnelma on maanläheisen rauhallinen. Rakennuksessa on 2 lämminsävyistä Superior huonetta, 4 Comfort huonetta ja 20 Standard huonetta, vuodepaikkoja on yhteensä 54.

ONNELAN ALUE

Onnelan alue sijaitsee Rantatien varrella 800 metriä Krapilta. Rakennukset muodostavat viihtyisän järven ympäröimän pihapiirin. Onnelassa on kaksi majoitusrakennusta ja näissä yhteensä 35 huonetta, 20 Standard huonetta, 14 Comford huonetta ja yksi saunallinen Superior huone. Huonemajoituksen lisäksi rantatörmällä sijaitseva Männistön mökki ja Elvilä tarjoavat yksilöllistä mökkimajoitusta rauhallisella näköalalla yli Tuusulanjärven.

Tervetuloa Krapin puutarhajuhliin!

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme nauttimaan kanssamme musiikista ja elämästä! Krapin Puutarhajuhlilla on musiikkia ja ohjelmaa pienillä ja isolla estradilla, koko pihapiirissä. Ohjelmistossa on sekä valtakunnallisia artisteja, että paikallisia mielenkiintoisia nimiä ja nousevia lupauksia. Katso ohjelma tästä! Koko festivaalin ohjelmisto päivittyy sivustolle kesäkuun aikana. Puutarhajuhlilla Sinua palvelee kaksi ruokaravintolaa ja useita eri myyntipisteitä. Lue lisää ravintolapalveluista. Lippuja on myynnissä molemmille juhlapäiville erikseen tai kahden päivän lippu molemmille juhlailloille. Osta liput tästä. Lähetämme kaikille lipunostaneille noin kahta viikkoa ennen tapahtumaa kattavan infopaketin puutarhajuhlista sähköpostitse.

Puutarhajuhla-info pähkinänkuoressa

Puutarhajuhlia vietetään Krapin pihapiirissä (Rantatie 2, Tuusula)
Alueelle on kaksi tuloporttia, molemmat sijaitsevat Krapin alueen Tuusulantien puolella.
Portilla on lipuntarkastus. Lippua ei tarvitse välttämättä tulostaa. Sisääntulon nopeuttamiseksi suosittelemme lipun lataamista valmiiksi puhelimen näytölle.
Varustauduthan säänmukaisesti. Festivaalialuetta ei ole katettu. Alueelta löytyy myös sisätiloja.
Festivaalialue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty alkoholilainsäädännön mukaisesti. Molemmilla tuloporteilla on maksullinen narikkateltta, johon voi halutessaan jättää tavaroita säilytykseen festivaalin ajaksi.
Juhla-alueella on erilaisia paikkoja, jossa voi istua ja nauttia tunnelmasta. Jokaiselle vieraalle ei ole omaa istumapaikkaa, mutta voit ottaa halutessasi mukaan esim. viltin tai pienen retkijakkaran.