LIPUT

Peruslippu pe 19.8.

49,00 € pääsylippu alueelle perjantaina 19.8.

Peruslippu la 20.8. (loppuunmyyty)

49,00 € pääsylippu alueelle lauantaina 20.8.

Peruslippu 2 päivää
(loppuunvarattu)

95,00 € pääsylippu alueelle molempina päivinä

Mankeli-illallispaketti pe 19.8. (loppuunvarattu)

84,00 € sisältää illallisen ravintola Mankelissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilauksiin valmiiksi paikalle

Mankeli-illallispaketti la 20.8.
(loppuunvarattu)

84,00 € sisältää illallisen ravintola Mankelissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilauksiin valmiiksi paikalle

Krapihovi-illallispaketti pe 19.8.
(loppuunvarattu)

95,00 € sisältää illallisen Krapihovissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle

Krapihovi-illallispaketti la 20.8.
(loppuunvarattu)

95,00 € sisältää illallisen Krapihovissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle

Illallispaketti 2 päivälle
(loppuunvarattu)

176,00 € ensimmäinen juhlapäivä sisältää illallisen Mankelissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan juhla-alueelta sekä mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle.
Toinen juhlapäivä sisältää illallisen Krapihovissa, oman sisäänkäynnin ja rannekkeen, istumakatsomopaikan ja mahdollisuuden ennakkojuomatilaukseen valmiiksi paikalle.

MAJOITUS

Hotelli Krapin huoneet sijaitsevat Krapin ja Onnelan alueilla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Majoitushuoneita on yhteensä 61 kpl, kaksi hirsimökkiä Onnelassa ja kesäisin yksi perinteinen aitta Krapin pihapiirissä.

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen.

Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä viimeistään klo 15.00 ja huoneiden luovutus on arkisin klo 11.00 ja viikonloppuisin / arkipyhinä klo 12.00 mennessä. Aitan, Elvilän ja Männistön mökin luovutus on lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Huolehdimme tehostetusti hygieniasta ja vieraidemme turvallisesta viihtyvyydestä.

Kaikissa  tiloissa on vieraiden käytössä maksuton nopea WiFi-yhteys. Huonehintaan sisältyy saunomismahdollisuus sekä polkupyörien, perinteisten pihapelien maksuton kahden tunnin vuokraus.

KRAPIN ALUE

Krapilla huoneet on rakennettu 110 vuotta vanhaan tiilinavettaan. Navetta sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisään rakennetun hotellin tunnelma on maanläheisen rauhallinen. Rakennuksessa on 2 lämminsävyistä Superior huonetta, 4 Comfort huonetta ja 20 Standard huonetta, vuodepaikkoja on yhteensä 54.

ONNELAN ALUE

Onnelan alue sijaitsee Rantatien varrella 800 metriä Krapilta. Rakennukset muodostavat viihtyisän järven ympäröimän pihapiirin. Onnelassa on kaksi majoitusrakennusta ja näissä yhteensä 35 huonetta, 20 Standard huonetta, 14 Comford huonetta ja yksi saunallinen Superior huone. Huonemajoituksen lisäksi rantatörmällä sijaitseva Männistön mökki ja Elvilä tarjoavat yksilöllistä mökkimajoitusta rauhallisella näköalalla yli Tuusulanjärven.

Tervetuloa Krapin puutarhajuhliin!

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme nauttimaan kanssamme musiikista ja elämästä! Krapin Puutarhajuhlilla on musiikkia ja ohjelmaa pienillä ja isolla estradilla, koko pihapiirissä. Ohjelmistossa on sekä valtakunnallisia artisteja, että paikallisia mielenkiintoisia nimiä ja nousevia lupauksia. Katso ohjelma tästä! Koko festivaalin ohjelmisto päivittyy sivustolle kesäkuun aikana. Puutarhajuhlilla Sinua palvelee kaksi ruokaravintolaa ja useita eri myyntipisteitä. Lue lisää ravintolapalveluista. Lippuja on myynnissä molemmille juhlapäiville erikseen tai kahden päivän lippu molemmille juhlailloille. Osta liput tästä. Lähetämme kaikille lipunostaneille noin kahta viikkoa ennen tapahtumaa kattavan infopaketin puutarhajuhlista sähköpostitse.

Puutarhajuhla-info pähkinänkuoressa

Puutarhajuhlia vietetään Krapin pihapiirissä (Rantatie 2, Tuusula)
Alueelle on kaksi tuloporttia, molemmat sijaitsevat Krapin alueen Tuusulantien puolella.
Portilla on lipuntarkastus. Lippua ei tarvitse välttämättä tulostaa. Sisääntulon nopeuttamiseksi suosittelemme lipun lataamista valmiiksi puhelimen näytölle.
Varustauduthan säänmukaisesti. Festivaalialuetta ei ole katettu. Alueelta löytyy myös sisätiloja.
Festivaalialue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty alkoholilainsäädännön mukaisesti. Molemmilla tuloporteilla on maksullinen narikkateltta, johon voi halutessaan jättää tavaroita säilytykseen festivaalin ajaksi.
Juhla-alueella on erilaisia paikkoja, jossa voi istua ja nauttia tunnelmasta. Jokaiselle vieraalle ei ole omaa istumapaikkaa, mutta voit ottaa halutessasi mukaan esim. viltin tai pienen retkijakkaran.