ALUE / INFO

ALUEKARTTA

puutarhajuhlien-aluekartta

INFOPISTE

Festivaalin infopiste sijaitsee hotelli Krapin aulassa. Autamme mielellämme tapahtuman ajan kaikissa kysymyksissä. Krapin tapahtumapuhelin 050-3390282 palvelee vieraita ennen festivaaleja arkisin klo 10-16.00 ja koko festivaalien ajan pe 19.8. klo 14-24 & la 20.8. klo 14-24.

ENSIAPU

Ensiapupiste sijaitsee hotelli Krapin kabinetissa, alakerrassa. Ensiapu kiertää ja päivystää myös tapahtuma-alueella.

KYSYMYKSIÄ / HUOLIA?

Autamme miellämme tapahtumat@krapi.fi / 050-3390282

JÄRJESTÄJÄ

Puutarhajuhlien tuotannosta ja ohjelmasisällöistä vastaavat Warner Music Live ja Krapin Paja (Tuusulanjärven tapahtumat Oy)
Festivaalialueen ravintolapalveluista vastaa Krapihovi oy.

VIRANOMAISOHJEISTUS

Krapin Paja / Warner Music Live on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ohjeistusta Koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai aiemmin sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Tapahtumajärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.